Wie is het Tesla Team?

Het Tesla team van Veenstra & de Jong Assurantiën

De beste en voordeligste Tesla verzekering aanbieden, dat is onze missie. De Tesla is een prachtige duurzame auto. Het geeft ons veel voldoening dat we al Tesla rijders hebben kunnen helpen met juiste Tesla Verzekering.

Een goede service is belangrijk, wij hechten hier veel waarde aan. We helpen je direct als je ons nodig hebt. We begrijpen dat je een betrouwbare verzekeraar wilt. We denken graag in jouw belang. Onze medewerkers geven duidelijk en helder informatie over de Tesla verzekering. Je kunt uiteraard ook voor je andere verzekeringen bij ons terecht.

Waarom een verzekering speciaal voor de Tesla?

De Tesla is een bijzondere en kostbare auto. Er is veel gestandaardiseerd in autoverzekeringen, alles lijkt op elkaar. Veel maatschappijen verzekeren alleen auto’s tot een nieuwwaarde van 80.000,- Een Tesla is in de regel duurder en ook bij reparatie is de rekening vaak hoger dan bij een standaard auto. Dit is data waar de verzekeraar rekening mee moet houden. Je wilt een betrouwbare maatschappij, vooral als je schade hebt. Alles moet netjes geregeld worden en je wilt niet met extra rekeningen blijven zitten.

Wie is de verzekeraar?

Turien & Co heeft een polis gemaakt die precies aansluit op de eisen die hebt als Tesla bestuurder. Wij helpen je bij het adviestraject, het berekenen van de premie of als je iets wilt wijzigen. Als je ons belt, appt of mailt helpen we je meteen als je schade hebt of als je met vragen zit. Kortom, wij zijn je vraagbaak, je tussenpersoon en adviseur. Wij brengen niet alle Tesla’s onder bij de verzekeraar Turien. Als we een offerte verzoek krijgen, kijken we naar verschillende partijen. In sommige gevallen verzekeren we Tesla’s ook bij Allianz en Unigarant.

Voor de Tesla S en X is een peilzender nodig, zoals een Mi6, Mi8 of Mi9. Tesla is ondertussen bezig om een alarmsysteem te ontwikkelen waardoor het diefstalrisico wordt verkleind. We hopen dat binnenkort een aanvullend alarm systeem niet meer nodig zal zijn. Voor de Tesla model 3 is bij Turien geen peilzender vereist. Bij andere verzekeraars kan het wel zijn dat er een peilzender wordt gevraagd. We informeren onze klant daar altijd over.

Welkom bij het Tesla Team van Veenstra & de Jong Assurantiën!

  • Mangal Haringsma
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Remco de Jong
  • Helena de Vries
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Privacystatement van Veenstra & de Jong Assurantiën

de Teslaverzekering Wie is het Tesla Team?