Team Tesla Verzekering

Het Tesla team van Veenstra & de Jong Assurantiën

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën hebben we een duidelijke missie: het aanbieden van de beste en meest voordelige autoverzekeringen. De Tesla, als prachtige duurzame auto, heeft onze bijzondere aandacht gekregen, en het vervult ons met trots dat we talloze Tesla-rijders hebben kunnen bijstaan met de juiste Tesla Verzekering.

Bij ons staat goede service hoog in het vaandel. We zijn er direct voor je wanneer je ons nodig hebt, omdat we begrijpen dat betrouwbaarheid een kernwaarde is voor elke verzekeraar. Onze medewerkers verstrekken duidelijke en heldere informatie over de Tesla verzekering, maar ook voor al je andere verzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom een verzekering speciaal voor de Tesla?

De Tesla is niet zomaar een auto; het is een bijzonder en kostbaar voertuig. Standaard autoverzekeringen lijken veel op elkaar en de meeste verzekeraars beperken zich tot auto’s tot een maximum nieuwwaarde. Een Tesla zit vaak in het duurdere segment, en de reparatiekosten zijn doorgaans hoger dan bij reguliere auto’s. Deze unieke kenmerken vereisen speciale aandacht van de verzekeraar. Wanneer je schade hebt, wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbare maatschappij die alles netjes en zonder extra rekeningen regelt.

Wie is de verzekeraar?

Turien & Co heeft speciaal voor Tesla-bestuurders een polis ontwikkeld die naadloos aansluit op de specifieke eisen. Wij zijn er voor jou in elke fase, of het nu gaat om advies, het berekenen van de premie, wijzigingen of directe hulp bij schade. We zijn je vraagbaak, tussenpersoon en adviseur in één. Hoewel we niet alle Tesla’s onderbrengen bij Turien, zoeken we bij een offerteverzoek altijd naar de beste oplossing, soms bij partijen als Allianz en Unigarant.

Voor de Tesla X  kan een peilzender nodig zijn, zoals de Mi6, Mi8 of Mi9. Tesla werkt momenteel aan een alarmsysteem dat het diefstalrisico verkleint, hopelijk waardoor een aanvullend alarmsysteem in de toekomst niet meer nodig zal zijn. Voor de Tesla model 3 vereist Turien geen peilzender hoewel andere verzekeraars mogelijk wel om een peilzender vragen. We informeren onze klanten altijd over deze technische specificaties.

Welkom bij het Tesla Team van Veenstra & de Jong Assurantiën!

  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Thymo de Vries
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Privacystatement 

de Teslaverzekering Team Tesla Verzekering