Over ons

Waarom een Tesla Verzekering?

In samenwerking met de Tesla Verzekeraar Turien hebben we een polis ontwikkeld speciaal voor de Tesla. Er zijn niet veel maatschappijen die een Tesla verzekeren, dit is jammer, het maakt de spoeling dun en je hebt als klant niet veel keus.

Ons werk is onze passie. Met plezier je werk doen kan maar op een manier en dat is een goed product neerzetten. Een goede Tesla verzekering is een verzekering met een eerlijke premie en uitstekende voorwaarden. Als je een Tesla bezit heb je helaas niet zoveel partijen waar je terecht kan voor het verzekeren van je Tesla.

Voor de Tesla S en X is een peilzender nodig, zoals een Mi6, Mi8 of Mi9. Tesla is ondertussen bezig om een alarmsysteem te ontwikkelen waardoor het diefstalrisico wordt verkleind. Zodra er ontwikkelingen zijn waardoor een aanvullend alarm systeem niet meer nodig is, zullen we onze klanten meteen informeren. Voor de Tesla model 3 is er geen peilzender vereist.

Wilt u meer weten over de Tesla verzekering, kijk dan verder op deze site. Wilt u persoonlijk met ons spreken dan kan dat natuurlijk altijd!

team teslaverzekering

 Offerte Teslaverzekering