Tesla Verzekeren

Verzeker je Tesla bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Zoek je een goede Tesla verzekering? Vraag een offerte bij ons aan. Wij kunnen je Tesla verzekeren tegen een aantrekkelijke premie. Door zoveel mogelijk online te werken kunnen wij onze kosten laag houden en dat merk je als klant. De meeste tussenpersonen die Tesla verzekeringen aanbieden rekenen hogere bemiddelingskosten dan ons.

Kosten Tesla verzekeren

Je betaalt voor de Tesla bij Veenstra & de Jong Assurantiën minder premie dan bij een ander assurantiekantoor. De premie voor de Tesla S, Tesla X en de Tesla model 3 is hierdoor zelfs voordelig te noemen en vergelijkbaar met de standaard autoverzekering. De voorwaarden van de verzekering sluiten aan bij de eisen die je als Tesla bestuurder hebt. Maak gebruik van de nieuwwaarde en de aankoopwaarderegeling voor Tesla tot wel 5 jaar. De nieuwwaarde regeling is voor Tesla’s jonger dan 3 jaar.

Onafhankelijk

Ons kantoor is onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan één verzekeraar. Zodoende kunnen we altijd de beste partij kiezen voor de beste en voordeligste offerte. Elke offerte is maatwerk. Zo hebben we bijvoorbeeld voor ervaren autobestuurders die meer dan 6 schadevrije jaren hebben opgebouwd een tamelijk goedkope Tesla autoverzekering. Kijk voor meer informatie even op deze pagina: goedkope Tesla verzekering.

Vergelijk de premie van de Tesla verzekeringen en kies voor de goedkoopste. Als je een offerte bij ons aanvraagt zorgen wij ervoor dat je altijd de voordeligste en beste verzekering aangeboden krijgt voor de Tesla.

Offerte Tesla

De Tesla verzekeren bij Veenstra & de Jong, dit zijn de voordelen:

  • Je kunt zelf kiezen tussen WA en WA + Volledig Casco dekking
  • Voordelige premie
  • 3-jaars unieke nieuwwaarde regeling bij diefstal en totaal verlies
  • Geen maximum kilometrage
  • Geen alarmeisen voor de model 3: het standaard alarmsysteem is voldoende.

Meteen voorlopige dekking aanvragen voor je Tesla? Bel ons even. Wij kunnen direct de Tesla verzekeren en je een voorlopige dekkingsbewijs sturen.

Wil je overstappen naar ons en je de huidige Tesla verzekering opzeggen? Klik hier voor de opzegservice.
Voorwaarden
de Teslaverzekering Tesla Verzekeren