Tesla Verzekeren

Verzeker je Tesla bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Ben je op zoek naar een kwalitatieve Tesla-verzekering tegen een aantrekkelijke premie? Zoek niet verder en vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. Bij ons profiteer je van een uniek voordeel: doordat we veel mogelijk online werken, kunnen we onze kosten laag houden en deze besparing doorberekenen aan onze klanten. In tegenstelling tot veel andere tussenpersonen hanteren wij lagere bemiddelingskosten, waardoor jij als klant extra voordeel geniet. Ontdek de voordelen van onze Tesla-verzekering en vraag nu een offerte aan.

Kosten Tesla verzekeren

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën betaal je een lagere premie voor je Tesla in vergelijking met andere assurantiekantoren. Sterker nog, de premie voor de Tesla S, Tesla X , Tesla Y en de Tesla model 3 kan zelfs als voordelig worden beschouwd en is vergelijkbaar met een standaard autoverzekering. De voorwaarden van onze verzekering zijn specifiek afgestemd op de behoeften van Tesla-bestuurders. Profiteer van onze aankoopwaarde regeling, die geldt voor Tesla’s tot 5 jaar oud. De nieuwwaarde regeling is van toepassing op Tesla’s jonger dan 3 jaar. Verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën betekent besparen zonder concessies te doen aan de dekking die je als Tesla-bestuurder wenst.

Onafhankelijk

Bij ons kantoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies. We zijn niet gebonden aan één verzekeraar, waardoor we altijd de beste en meest voordelige optie kunnen selecteren. Elke offerte die we bieden is maatwerk, speciaal afgestemd op jouw situatie. Als ervaren autobestuurder met meer dan 6 schadevrije jaren kun je bij ons profiteren van een aantrekkelijk geprijsde Tesla autoverzekering. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze speciale pagina: goedkope Tesla verzekering. We staan klaar om je verder te helpen!

Vergelijk de premie van de Tesla verzekeringen en kies voor de goedkoopste. Als je een offerte bij ons aanvraagt zorgen wij ervoor dat je altijd de voordeligste en beste verzekering aangeboden krijgt voor de Tesla.

Offerte Tesla

De Tesla verzekeren bij Veenstra & de Jong; Voordelen:

  • Voordelige premie
  • 3-jaars unieke nieuwwaarde regeling bij diefstal en totaal verlies
  • Geen maximum kilometrage
  • Geen alarmeisen voor de model 3: het standaard alarmsysteem is voldoende.

Meteen voorlopige dekking aanvragen voor je Tesla? Bel ons. Wij kunnen direct de Tesla verzekeren en je een voorlopige dekkingsbewijs sturen.

Wil je overstappen naar ons en je de huidige Tesla verzekering opzeggen? Klik hier voor de opzegservice.
Voorwaarden
de Teslaverzekering Tesla Verzekeren