Tesla Verzekeren

Verzeker je Tesla bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Zoek je een goede Tesla verzekering? Vraag een offerte bij ons aan. Wij kunnen je Tesla verzekeren tegen een aantrekkelijke premie. Door zoveel mogelijk online te werken kunnen wij onze kosten laag houden en dat merk je als klant. De meeste tussenpersonen die Tesla verzekeringen aanbieden rekenen hogere bemiddelingskosten dan ons kantoor.

Kosten Tesla verzekeren

Je betaalt voor de Tesla bij Veenstra & de Jong Assurantiën minder premie dan bij een ander assurantiekantoor. De premie voor de Tesla S, Tesla X en de Tesla model 3 is hierdoor zelfs voordelig te noemen en vergelijkbaar met de standaard autoverzekering. De voorwaarden van de verzekering sluiten aan bij de eisen die je als Tesla bestuurder hebt. Maak gebruik van de nieuwwaarde en de aankoopwaarderegeling voor de Tesla tot 36 maanden en het unieke schadeherstel via Tesla.

Voor ervaren autobestuurders die meer dan 6 schadevrije jaren hebben opgebouwd met een autoverzekering kunnen we een hele voordelige autoverzekering aanbieden, kijk hier voor de voorwaarden voor deze goedkope Tesla Verzekering.

Vergelijk de premie van de Tesla verzekeringen en kies voor de goedkoopste. Als je een offerte bij ons aanvraagt zorgen wij ervoor dat je altijd de voordeligste en beste verzekering aangeboden krijgt voor je Tesla.

Vraag nu een offerte aan:

Offerte Tesla

De Tesla verzekeren bij Veenstra & de Jong, de voordelen:

  • Zelf de dekking kiezen tussen WA en WA + Volledig Casco dekking
  • Voordelige premie door lage commissie.
  • 3-jaars unieke nieuwwaarde regeling bij diefstal en totaal verlies
  • Geen maximum kilometrage
  • Geen alarmeisen, Model 3; het standaard alarmsysteem is voldoende

Meteen voorlopige dekking aanvragen voor je Tesla? Vul het contactformulier in. Wij kunnen direct de Tesla verzekeren en je een voorlopige dekkingsbewijs sturen.

Wilt je de huidige Tesla verzekering opzeggen? Klik hier voor de opzegservice.
 
Voorwaarden
de Teslaverzekering Tesla Verzekeren