Tesla Roadster

Ken je de Tesla Roadster nog?

De originele Tesla Roadster is geproduceerd tussen 2008 en 2012. Deze sport auto is en was uniek omdat deze geheel elektrisch aangedreven is. Met deze auto is het allemaal mee begonnen bij Tesla. Hoeveel er nog in Nederland rijden is niet helemaal bekend, er zijn destijds maar 27 Roadsters afgeleverd. Elon Musk heeft zijn eigen Roadster de ruimte in geschoten.

Maar nu komt er een nieuwe versie.

Met de nieuwe Tesla Roadster is Tesla Motors al sinds 2017 aan het ontwikkelen. De nieuwste Roadster zou vanaf juni 2022 op de markt komen maar helaas is dit weer uitgesteld naar de zomer van 2023. Met een accu van 200 kWh heeft de nieuwe Tesla een actieradius van 970 kilometer. Het grote accupakket betekent wel dat je een aparte aansluiting voor het opladen moet maken met een 3 fasen groep. Je kunt de de Tesla ook aan het gewone huis en keuken stopcontact zetten, je ben dan wel maar liefst 100 uur aan het opladen voordat de accu vol is.

Wat kost de Tesla Roadster?

De nieuwe Roadster is niet goedkoop. De prijs van de Tesla Roadster is vanaf 214.000 verkrijgbaar. De Roadster zit in het supercar segment en de topsnelheid is maar liefst 410 km per uur.  Echt een superieure auto. De nieuwe auto heeft nieuwe technieken die ze met hun ruimtevaart ervaring verder hebben ontwikkeld.

We hebben al redelijk wat Tesla’s S, Y, X en 3 verzekerd maar we wachten nog op de 1e Tesla Roadster. Heeft u een Tesla Roadster in bestelling? Vraag een offerte Teslaverzekering bij ons aan, we doen u graag een goed aanbod.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Teslaverzekering Tesla Roadster