Tesla Roadster

Waar het allemaal mee begon bij Tesla

In afwachting van de nieuwe Roadster blikken we eerst even terug.

De originele Tesla Roadster, geproduceerd tussen 2008 en 2012, markeert het begin van een revolutionair tijdperk in de autowereld. Deze sportauto was niet zomaar een voertuig; het was de pionier van volledig elektrisch rijden. Slechts 27 van deze baanbrekende Roadsters werden destijds afgeleverd in Nederland, en Elon Musk ging nog een stap verder door zijn eigen Roadster de ruimte in te sturen.

De Nieuwe Tesla Roadster: Sneakpreview

Maar het verhaal gaat verder met de veelbelovende komst van de nieuwe Tesla Roadster, waar Tesla Motors sinds 2017 aan werkt. Oorspronkelijk gepland voor juni 2022, is de lancering nu uitgesteld tot eind 2024. Deze indrukwekkende wagen belooft een actieradius van bijna 1000 kilometer dankzij een krachtige accu van 200 kWh. Het opladen is echter een aandachtspunt, met de mogelijkheid om het voertuig aan een regulier stopcontact aan te sluiten, maar dit vereist wel heel veel geduld, aangezien het opladen tot wel 100 uur kan duren.

Prestatie en Prijs: De Nieuwe Roadster

Met een prijskaartje van boven de €200.000,- positioneert de nieuwe Roadster zich in het supercar segment met een indrukwekkende topsnelheid van maar liefst 410 km per uur. Deze superieure auto integreert nieuwe technologieën die voortkomen uit de ruimtevaartervaring van Tesla, waardoor het niet alleen een voertuig is, maar eerder een vooruitblik op de toekomst van mobiliteit.

Tesla Roadster verzekeren

Hoewel we al vele Tesla-modellen hebben verzekerd, waaronder de S, Y, X en 3 hebben we nog geen verzoeken ontvangen voor een Tesla Roadster. Als u echter een Tesla Roadster in bestelling heeft, staan wij klaar om u een offerte voor een Teslaverzekering aan te bieden. Ons team is enthousiast om u een op maat gemaakt aanbod te doen voor de verzekering van deze unieke en innovatieve wagen.

Gerelateerd: de nieuwe baby Tesla 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Teslaverzekering Tesla Roadster