Tesla model X verzekering

Exclusief voor de Tesla rijder: de Tesla verzekering

De volledig elektrische Tesla model X heeft een ruim interieur met 7 zitplaatsen, een Tesla auto piloot en de kenmerkende vleugeldeuren. De Tesla X is een zeer praktische luxe auto, voorzien van alle gemakken en is super veilig. de Tesla X heeft een Euro NCAP veiligheidscore van 5 sterren. Het bereik van het accupakket is maar liefst 507 kilometer. De Model X is de snelste SUV ter wereld. Trap je het gas in dan zit je binnen 3 seconden van 0 km naar 100 km per uur.

Natuurlijk wil je de best mogelijke verzekering voor de Model X. Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën helpen je daar graag mee. De Tesla verzekering biedt specifiek een autoverzekering voor Tesla aan met de voorwaarden die bij de Tesla passen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor je Tesla Model X? Vraag hieronder een offerte aan:

Offerte Tesla verzekering

De voordelen van de Tesla Verzekering:

  • WA met Volledig Casco dekking inclusief eigen gebrek dekking
  • Lage premie met no-claim opbouw
  • Drie jaar lang unieke nieuwwaarde regeling bij diefstal en totaal verlies
  • Geen kilometer beperkingen

Wil je meteen rijden? Bel ons, we sturen je een dekkingsbevestiging voor de verzekering en nemen later contact met je op voor de verdere gegevens.

Goedkope Tesla Verzekering

Heb je meer dan 6 schadevrije jaren opgebouwd en is het aankoopbedrag van de Tesla niet meer dan € 75.000,-  dan krijg je een voorstel voor de budget Tesla verzekering. Lees meer over deze goedkope Tesla Verzekering.

Wil je de lopende Tesla verzekering digitaal opzeggen? Dan is de website opzeggen handig.
de Teslaverzekering Tesla model X verzekering