Tesla model X verzekering

Exclusief voor de Tesla rijder is er de Tesla verzekering

De volledig elektrische Tesla model X heeft een ruim interieur met 7 zitplaatsen, een Tesla auto piloot en de kenmerkende vleugeldeuren. De Tesla X is een mooie verschijning op de Nederlandse wegen en is super veilig. de Tesla X heeft een Euro NCAP veiligheidscore van 5 sterren. Het bereik van het accupakket is maar liefst 507 kilometer. De Model X is de snelste SUV ter wereld. Trap je het gas in dan zit je binnen 3 seconden van 0 km naar 100 km per uur.

Natuurlijk wil je de best mogelijke verzekering voor de Model X. Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën helpen je daar graag mee. De Tesla verzekering biedt specifiek een autoverzekering voor Tesla aan met de voorwaarden die bij de Tesla passen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen in je mailbox? Vraag hieronder een offerte aan:

Offerte Tesla model X

De voordelen van de Tesla Verzekering:

  • WA met Volledig Casco dekking inclusief eigen gebrek dekking
  • Lage premie met no-claim opbouw
  • Drie jaar lang unieke nieuwwaarde regeling bij diefstal en totaal verlies
  • Geen kilometer beperkingen

Meteen voorlopige dekking aanvragen voor je Tesla? Vul het contactformulier in. Wij kunnen direct de Tesla in voorlopige dekking nemen.

Heb je meer dan 6 schadevrije jaren opgebouwd en is het aankoopbedrag van de Tesla niet meer dan € 75.000,- Informeer dan naar onze goedkope Tesla Verzekering

Wil je de lopende Tesla verzekering opzeggen? Klik hier voor de opzegservice.
de Teslaverzekering Tesla model X verzekering