Tesla model S verzekering

Rijden met de Tesla Model S is veilig en comfortabel, de Tesla Model S heeft een unieke wegligging. Kwaliteit en duurzaamheid, die je gewend bent van de vakmannen van Tesla Motors. Daar hoort ook de juiste verzekering bij. Voor de Tesla Model S zijn er 2 goede Tesla verzekeringen. De Model S XL autoverzekering en de Model S Budget Tesla verzekering.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan voor je Model S. Je krijgt het beste aanbod die het beste aansluit bij je Model S. De Tesla model S verzekering heeft een voordelige premie, uitstekende voorwaarden en niet onbelangrijk, een snelle afwikkeling bij schade of reparatie. Klik hier voor aangesloten reparateurs.

 

Offerte Tesla model S

De voordelen van de Tesla Verzekering:

  • WA met Volledig Casco dekking
  • Lage premie
  • 3 jaar of 5 jaar nieuwwaarde of aanschafregeling mogelijk
  • no-claim en bijtellingsbeschermer mogelijk.

De Model S Budget Verzekering

Heb je minstens 6 schadevrije jaren opgebouwd met een autoverzekering? Schaf je een model S tweedehands aan? Betaal je niet meer dan € 75.000,- ? Dan krijg je een premievoorstel met een lage premie. Lees meer: Goedkope Tesla Verzekering.

Koop je binnenkort de Tesla S en wil je de verzekering goed geregeld hebben? Bel ons, we kunnen je Tesla verzekering meteen regelen. Wij kunnen direct de Tesla S in voorlopige dekking nemen als je dit wilt. We zorgen er altijd voor dat je het beste en voordeligste voorstel krijgt voor je Tesla.

Voorwaarden Tesla Turien 
 
de Teslaverzekering Tesla model S verzekering