Tesla model S verzekering

Genieten van de Tesla Model S

Rijden in de Tesla Model S betekent genieten van veiligheid en comfort, dankzij de unieke wegligging die Tesla Motors vakmensen bieden. Deze auto staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid, zoals je mag verwachten van Tesla.

Om de complete ervaring te waarborgen, is de juiste verzekering van essentieel belang. Voor de Tesla Model S bieden wij twee uitstekende verzekeringsmogelijkheden: de Model S XL Autoverzekering en de Model S Budget Tesla Verzekering.

Benieuwd naar het perfecte aanbod voor jouw Model S? Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt niet alleen een scherpe premie, maar ook uitstekende voorwaarden en, niet onbelangrijk, een snelle afwikkeling bij schade of reparatie.

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën streven we ernaar om de kwaliteit en zorgzaamheid die je gewend bent van Tesla Motors te evenaren in onze verzekeringsopties voor de Tesla Model S. Ervaar de zekerheid van een doordachte en voordelige Tesla-verzekering.

Voorwaarden Tesla Turien 

Offerte Tesla model S

De voordelen van de Tesla Verzekering:

  • WA met Volledig Casco dekking
  • Lage premie
  • 3 jaar of 5 jaar nieuwwaarde of aanschafregeling mogelijk
  • No-claim en bijtellingsbeschermer optioneel.

Ontdek de Tesla Budget Verzekering

Heb je ten minste 6 schadevrije jaren opgebouwd met je autoverzekering? Ben je de trotse eigenaar van een tweedehands Model S en bedraagt de aanschafprijs niet meer dan € 75.000,-? Dan kun je rekenen op een premievoorstel met een scherpe premie. Meer weten? Lees verder op onze pagina over de Goedkope Tesla Verzekering.

Als je een Tesla Model S bezit en zoekt naar een goed geregeld verzekeringspakket, bel ons dan direct! Wij kunnen de Tesla verzekering voor jou onmiddellijk regelen. Indien gewenst, nemen we de Tesla Model S  direct in voorlopige dekking. Altijd streven we ernaar om jou het beste en meest voordelige voorstel te bieden voor jouw Tesla. Vertrouw op ons vakmanschap en ervaar de geruststelling van een betaalbare Tesla-verzekering.

 
de Teslaverzekering Tesla model S verzekering