Tesla model S verzekering

Rijden met de Tesla Model S is veilig en comfortabel, de Tesla Model S heeft een unieke wegligging. Kwaliteit en duurzaamheid, die je gewend bent van de vakmannen van Tesla Motors. Daar hoort ook de juiste verzekering bij. Wij introduceren de Tesla Model S verzekering.

Voor de Model S is een Tesla autoverzekering op maat gemaakt. Je kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande knop. Je krijgt altijd een scherp aanbod. Onze Tesla model S verzekering heeft een voordelige premie, uitstekende voorwaarden en niet onbelangrijk, een snelle afwikkeling bij schade of reparatie. Klik hier voor aangesloten reparateurs.

Offerte Tesla model S

De voordelen van de Tesla Verzekering:

  • WA met Volledig Casco dekking
  • Lage premie
  • 3-jaars nieuwwaarde regeling mogelijk
  • Geen kilometer beperkingen

Let op: Heb je minimaal 6 schadevrije jaren opgebouwd met een autoverzekering? Of schaf je een tweedehands Tesla aan? Betaal je niet meer dan € 75.000,- voor je Tesla? Dan hebben we een heel scherp aanbod. Lees hier meer over op: Goedkope Tesla Verzekering.

Koop je binnenkort de Tesla S en wil je de verzekering goed geregeld hebben? Bel ons, we kunnen je Tesla verzekering meteen regelen. Wij kunnen direct de Tesla S in voorlopige dekking nemen al je dit wenst. We zorgen er altijd voor dat je het beste en voordeligste voorstel krijgt voor je Tesla.

Wilt u de huidige Tesla verzekering opzeggen? Klik hier voor de opzegservice.
 
Voorwaarden Tesla
 
de Teslaverzekering Tesla model S verzekering