Tesla model 3 verzekering

Exclusief voor de Tesla model 3 is er de Tesla verzekering

Tesla Model 3 Cabrio
Model 3 Cabrio Newport Convertible Engineering

De Tesla model 3 is na een lange wachtperiode nu volop beschikbaar via Nederlandse autodealers. Momenteel zijn er zo 32.000 stuks verkocht in Nederland. Je ziet de Tesla model 3 steeds vaker voorbij komen. Wil je echt opvallen met je Tesla? Sinds kort is het mogelijk om de model 3 om te laten bouwen naar een Tesla Model 3 Cabrio. Het is alleen de vraag of je dit wel wilt. Ombouwen kost een paar maand en zo’n 30.000,-. Het ombouwen gaat dus niet meer lukken voor deze zomer.

Wij denken dat het beter is om het niet te doen. de Tesla komt met dak beter tot zijn recht. Wil je echt wat bijzonders dan is het beste om te wachten op de nieuwe Tesla Roadster. Je geduld (en je portemonnee) wordt wel op de proef gesteld. De lancering van de Tesla Roadster is wederom uitgesteld. De Roadster wordt niet eerder dan in 2022 verwacht.

Ga je een Model 3 kopen (met dak) en wil je een offerte voor je Tesla Model 3? Het team van Veenstra en de Jong Assurantiën helpt je graag zo snel mogelijk op weg, de Tesla verzekering biedt een uitstekende dekking, speciaal gericht op de Tesla. Is de Model 3 uitgerust met een security package? Dan hoeft er geen peilzender aangebracht te worden. Dit scheelt veel kosten.

Vraag een offerte voor de Tesla Model 3 aan, wij gaan meteen voor je aan de slag, je hebt zo snel als het kan een offerte in de mailbox.

Offerte Tesla verzekering

 Enkele voordelen van de Tesla Verzekering:

Meteen voorlopige dekking aanvragen voor je Tesla Model 3? Bel ons. Of vul het offerteformulier in, we kunnen dan meteen de Tesla in voorlopige dekking nemen.

de Teslaverzekering Tesla model 3 verzekering