Tesla model 3 verzekering

de Tesla model 3 verzekering

De Tesla model 3 is niet meer weg te denken in ons straatbeeld. Als je een autoritje maakt komt je geheid een Tesla Model 3 tegen. Daarentegen is de Tesla Model 3 alles behalve een standaard auto.

Ga je een Model 3 kopen? Vraag dan eerst even een offerte bij ons op. We hebben voor zowel de nieuwe Tesla model 3 een speciale XL autoverzekering voor je. Het team van Veenstra en de Jong Assurantiën helpt je graag zo snel mogelijk op weg, de Tesla verzekering biedt een uitstekende dekking, speciaal voor elektrische voertuigen. Je hebt een nieuwwaarde regeling van 36 maanden, die je kunt uitbreiden naar 60 maanden. Er is dekking voor schade aan de laadpaal als ook problemen met laden. Haalt de actieradius van de auto ineens niet wat ie hoort te doen? Ook dan krijgt je gratis hulpverlening aangeboden van de verzekeraar.

Vraag een offerte voor de Tesla Model 3 aan, wij gaan meteen voor je aan de slag, we kijken bij verschillende aanbieders waar jouw Tesla het beste en voordeligste verzekerd kan worden. Krijg snel een vrijblijvende offerte in je mailbox.

Offerte Tesla verzekering

 Enkele voordelen van de Tesla Verzekering:

    • WA met Volledig Casco dekking
    • Geen standaard eigen risico
    • Voordelige premie
    • Snelle schade afwikkeling

Meteen voorlopige dekking aanvragen voor je Tesla Model 3? Bel ons. Of vul het offerteformulier in, we kunnen dan meteen de Tesla in voorlopige dekking nemen.

Voorwaarden Tesla Turien

de Teslaverzekering Tesla model 3 verzekering