Goedkope Tesla verzekering

Wilt u een goedkope Tesla verzekering met een laag eigen risico? Lees dan even verder.

We hebben voor onze ervaren Tesla rijders een verlaagd tarief. Het is een complete Tesla verzekering maar wel een heel stuk goedkoper dan de standaard Tesla verzekering.

De acceptatie eisen voor deze Tesla verzekering zijn:

  1. De bestuurder heeft minimaal 6 schadevrije jaren opgebouwd
  2. De aanschafwaarde is niet hoger dan € 75.000,-

De aanschafwaarde is de dagwaarde of nieuwwaarde. Het gaat om het aankoopbedrag. Als er aan deze twee eisen voldaan wordt dan krijgt je een voorstel voor een goedkope Tesla verzekering. Deze verzekering heeft een eigen risico van € 0,- mits de auto gerepareerd wordt bij een aangesloten schadehersteller. De klant staat vrij om de Tesla bij een andere garage te laten maken dan is er een eigen risico van toepassing ad € 350,-.

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor uw Tesla ->              

U ontvangt binnen enkele uren een offerte in uw mailbox. Bij het premievoorstel ontvangt u de voorwaarden en informatie over hoe u de verzekering kunt aanvragen. Heeft u direct verzekeringsdekking nodig, bel ons (tijdens kantooruren). Onze medewerkers kunnen uw Tesla meteen in voorlopige dekking nemen. U heeft daarna nog 14 dagen de tijd om de verzekering definitief te maken.

Heeft u vragen over deze Tesla verzekering, zoals alarmeisen etc. Wij horen graag van u en kunnen u meteen antwoord geven op uw vragen en u van dienst te zijn met het regelen van een goede verzekering voor uw Tesla. We zijn van maandag t/m vrijdag tot 17:30 bereikbaar en op zaterdag tot 16:00.

 

de Teslaverzekering Goedkope Tesla verzekering