Goedkope Tesla verzekering

Dit is de goedkope Tesla verzekering met een laag eigen risico

Voor onze ervaren Tesla-rijders bieden wij een speciaal tarief aan. Onze complete Tesla-verzekering is aanzienlijk voordeliger dan de gemiddelde Tesla-verzekering. Deze betaalbare verzekering is met name geschikt voor Tesla’s ouder dan 3 jaar.

Om in aanmerking te komen voor deze Tesla-verzekering gelden de volgende acceptatie-eisen:

  1. Bestuurder heeft minimaal 6 schadevrije jaren opgebouwd
  2. Aanschafwaarde van de Tesla is niet hoger dan € 75.000,-

Met onze verzekering ben je verzekerd tegen de aanschafwaarde, zodat je nooit te veel betaalt voor je Tesla-verzekering. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontvang een voorstel voor deze voordelige Tesla-verzekering, mits je aan bovengenoemde eisen voldoet. Deze verzekering kent geen eigen risico indien de auto gerepareerd wordt bij een aangesloten schadehersteller. Indien je ervoor kiest om de Tesla bij een andere garage te laten repareren, geldt er een eigen risico van € 350,-.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor je Tesla verzekering  -> 

Houd er rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat je een offerte per e-mail ontvangt. Onze deskundige medewerkers stellen zorgvuldig een weloverwogen voorstel voor je op. Bij het premievoorstel ontvang je tevens de voorwaarden en informatie over de definitieve afhandeling van deze voordelige autoverzekering voor je Tesla.

Als je direct dekking wilt voor je Tesla, kunnen we deze meteen voor je regelen. Bel ons tijdens kantooruren tussen 9:00 en 17:30 uur. Na het verzekeren van je Tesla heb je een bedenktijd van 14 dagen.

Heb je vragen over het verzekeren van een Tesla? Wij staan direct voor je klaar om je te helpen, zowel met vragen als met het af- of oversluiten van je huidige autoverzekering. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 17:30 uur.

de Teslaverzekering Goedkope Tesla verzekering