Goedkope Tesla verzekering

Dit is de goedkope Tesla verzekering met een laag eigen risico

We hebben voor onze ervaren Tesla rijders een verlaagd tarief. Het is een complete Tesla verzekering maar wel een heel stuk goedkoper dan de gemiddelde Tesla verzekering. Deze goedkope Tesla verzekering is uitermate geschikt voor Tesla’s ouder dan 3 jaar.

De acceptatie eisen voor deze Tesla verzekering zijn:

  1. De bestuurder heeft minimaal 6 schadevrije jaren opgebouwd
  2. De aanschafwaarde is niet hoger dan € 75.000,-

Je verzekert de Tesla tegen aanschafwaarde, zo betaal je nooit teveel voor je Tesla verzekering. Vraag een offerte bij ons aan. Je krijgt een voorstel voor deze goedkope Tesla verzekering als er aan bovenstaande eisen wordt voldaan. Deze verzekering heeft geen eigen risico mits de auto gerepareerd wordt bij een aangesloten schadehersteller. Het staat je vrij om de Tesla bij een andere garage te laten maken, er is dan een eigen risico van toepassing ad € 350,-.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor je Tesla verzekering  -> 

Hou rekening met een paar uur voordat je een offerte in de mail hebt, er wordt een weloverwogen voorstel gemaakt van één van onze deskundige medewerker. Bij het premievoorstel ontvang je ook de voorwaarden en informatie over het definitief maken van van deze goedkope autoverzekering voor je Tesla. Als je wilt kunnen we de Tesla meteen in dekking nemen, bel ons dan tijdens kantooruren (door de week tot 17:30 en op zaterdag tot 16:00). Je hebt daarna 14 dagen bedenktijd.

Heb je vragen over het verzekeren van een Tesla? Wij helpen je meteen met vragen of met het af- of oversluiten van je huidige autoverzekering. We zijn van maandag t/m vrijdag tot 17:30 bereikbaar en op zaterdag tot 16:00.

de Teslaverzekering Goedkope Tesla verzekering